2018. október 13., szombat

Milyenek lehetnek az ellenségeink?

Végre hazai pályán is bemutatkozott, viszont harmadik mérkőzésén is veszített az Albertirsai SE második csapata a megye C déli csoportjában.


A Tápióság elleni találkozóra a 4. fordulóban került sor, de ez csak harmadik bajnokija volt a csapatnak. A szeptember 28-ra kisorsolt ASE II. - Délegyháza I. mérkőzést el kellett halasztani, sőt - amennyiben az ellenfél és a szövetség hozzájárul -, újabb módosításra lesz szükség, mert október 19-én sem lesz termünk. Mostanában sűrűn alakul így...

Az állandó edzőpartnernek számító ságiakkal az eredetileg tervezett időpontban találkoztunk, ami sajnos nem felelt meg sem Singljár Mihálynak, sem Gecser Zsoltnak, azaz megint a rugalmas és/vagy kiszámítható beosztásban dolgozó, tanuló Burka Zoltán - Mári Menyhért - Szelei Mihály hármas mellé kerestünk további versenyzőket. Az ő feladatuk tavaly sokszor csak az volt, hogy a szükséges mértékben felkerekítsék az előbbi kettő győzelmeit, idén nekik kellene szállítaniok a pontokat. Ez az élmezőnyhöz tartozó alakulatok esetében egyelőre meghaladja az erejüket.


Albertirsai SE II.


Szelei Misi betegen is becsülettel küzdött, Burka Zoli javuló formát mutatott, a még általános iskolába járó Mári Menyhért futóversenyről érkezve is négy értékelhető meccset produkált.  

A triót ezúttal sikerült öt főre kiegészítenünk: Kovács László és Garami Zsolt is először jutott szóhoz az új szezonban. Lacinak bőven van versenytapasztalata, néhány nyertes partit bárkivel szemben várhatunk tőle, pedig nem foglalkoztatja az eredmény. Ilyennek szeretjük és - mindenki szereti. 

Zsolt csereként, egy meccs erejéig szállt be. Azt a koncentrált, alázatos pingpongot hozta, amit megszoktunk tőle, és aminek gyors fejlődését is köszönheti.

Ezzel együtt: összesen öt győzelmet jegyezve kaptunk ki tegnap este, és nem valószínű, hogy a tavaszi visszavágóig engedik elfelejteni ezt a tényt derék tápiósági barátaink. Pedig a napokban még együtt ünnepeltük velük az irsai Mihályokat...



Tápióság KSK


A megye C 4. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Tápióság KSK 5:13


Részletes eredmények ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése