2018. október 2., kedd

Megye C: egy sorozat vége

A Csemő II. - ASE II. párosítás korábban minden alkalommal magabiztos vendéggyőzelemmel ért véget. Semmi sem tart örökké...


Nem csak a csemői első csapat erősödött meg a nyár folyamán. A szeptember 22-ről 25-re halasztott mérkőzésre három számunkra ismeretlen játékost neveztek a hazaiak, meg az eddig Pintér Nándiéknál szerepelt Sándor Zoltánt.






Nálunk maradt a szombatra tervezett (értsd szombaton is ráérő) keret, azaz Benkó László, Burka Zoltán, Mári Menyhért és Szelei Mihály. Nem kérdés, hogy a három legjobbját nélkülöző csapat vereségre ítéltetett, de az sem, hogy hosszú távon a következetesség, a tervezhetőség mindenkinek alapérdeke. A megyei bajnokságban ez biztosan fontosabb, mint az eredmény.



Benkó Laci és Szelei Misi


Kész szerencse, mert éppen eredményt nem sokat tudtunk felmutatni kedden este. Két párosunk kisebb (Burka-Mári) és valamivel nagyobb (Benkó-Szelei) ellenállást követően kapitulált. Egyesben sem jeleskedtünk: körönként egy meccset nyertünk - sorrendben Szelei, Mári, Mári, Burka -, és ez az 1:3-as sorminta körülbelül tükrözi is a látottakat. 

A sportszerű légkör és a vendéglátás dicsérhető, a pingpongunk kevésbé. Abban ugyanis sok volt az indokolatlan hiba, a kapkodás. Ez Menyhértre is igaz, aki türelmetlensége miatt veszített nyert állásból Szabó Tiborral szemben. Két győzelem azért korrekt teljesítmény egy nem egészen 14 éves ifjonctól.

Több van, ez nyilvánvaló, a másik három albertirsaiban is. Most leginkább annak örülhetünk, hogy Benkó Laci hosszú szünetet követően újra bajnokit tudott vállalni. Meg annak, hogy Burka Zoli erőfeszítéseinek hála kialakulhat egy rendszer, amely nem a véletlenre bízza, ki tudunk-e állni teljes létszámmal...






A megye C 2. fordulójában:

Csemői Palotás SE II. - Albertirsai SE II. 14:4


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése