2020. szeptember 3., csütörtök

Fél év kihagyás után játszhatunk újra bajnoki mérkőzést

Ezen a héten elkezdődnek a megyei csapatbajnoki küzdelmek. Az ASE I. ma este debütál az első osztályban, az ASE II. szombaton játszik egy új induló, a Ceglédbercel otthonában.


Ahogy korábban megírtuk, első csapatunk szerény reményekkel készül első I/A-s szezonjára. A versenykiírás szerint a jelenlegi mezőny fele - hat csapat - biztosan kiesik év végén a megye B-be, ami még a tapasztaltabb együttesek számára is nagy kihívás. 

Nekünk, éppen ezért, nem kell izgulnunk az eredmény miatt. Egy-két bravúrnak, jó játéknak, szép labdamenetnek, minden részsikernek örülnünk kell - a többit majd meglátjuk. 

Meglátjuk. Először ma este, amikor a Maglód II-t fogadjuk. A maglódi kettes - talán a sorszámokból ez következne - valószínűleg nem gyengébb, mint az egyes. Mindkettőben vannak NB III-ban is szerepelt játékosok, és ami azt illeti, erősödtek is a nyári szünetben. 

Egyébként gyakori edzőpartnereinkről van szó, akikkel nagyszerű lesz megosztani ezt a "történelmi" eseményt: az első ötödik ligás bajnokit, a hat hónapnyi kényszerszünet lezárását.





Itt elhelyezhetnénk az Ön cégének hirdetését is...


Nem lesz szükség hosszas bemutatkozásra az ASE II. szombat délelőtti meccse előtt sem. Bár a Szabó Pál Ceglédberceli Diáksport Egyesület először indul a bajnokságban, a szomszédos település pingpongosai jól ismerik egymást. Megtiszteltetés, hogy éppen ellenünk mutatkoznak be. 

Ennek a találkozónak mi vagyunk az esélyesei, de az újoncnak nyilván nincs szüksége extra motivációra. Kemény csatára számítunk.  


Pest megye I/A, 1. forduló:

Albertirsai SE I. - Maglódi TC II.
Albertirsa, Pesti út 110., Roszík Mihály Evangélikus Általános Iskola, 
2020. 09. 03., csütörtök, 19:00


Pest megye I/B-C, 1. forduló:

Szabó Pál Ceglédberceli DSE - Albertirsai SE II.
Ceglédbercel, Pesti út 160., Eötvös József Általános Iskola,
2020. 09. 05., szombat, 10:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése