2020. szeptember 4., péntek

Nem volt rossz, de a jó nem ilyen

Becsülettel helyt álltunk a szakosztály történetének első megye A-s mérkőzésén, ám a jobb csapat így is győzött.



Annak ellenére, hogy erős ellenféllel találkoztunk, és a játékunk messze nem volt kifogástalan, van bennünk némi hiányérzet a tegnap este után. A maglódiak nem sokat tudtak edzeni mostanában. és Márton Balázs személyében olyan hiányzójuk volt, akit nem gyakran szoktunk megverni. 

Persze Kiss Ferenc, Székely László és Tóth Krisztián NB III-ban, megye A-ban edződött, és a beugró Gerencsér Norbert is okozott már nekünk kellemetlen perceket. Vagyis nem rossz csapat ez Balázs nélkül sem. 







Ehhez képest mindkét párosunk (Szász András - Váradi Gyula, Mári Sándor - Tímár Gyula) előtt nyílt esély a sikerre, Szász András kétszer is 2:0-ás előnyről veszített - inkább vetélytársa fordított vesztett  helyzetből -, és négy döntő szettből egy sem lett a miénk... Ha így nézzük, legalább a döntetlent tényleg elérhettük volna. 







Annak, hogy most mégis vereség lett a vége, több oka is van. Ebben az osztályban sokszor visszajön az ásznak tűnő labda is. Labdabiztosabbak, gyorsabbak, képzettebbek, dörzsöltebbek az ellenfelek, mint a megye B-ben. Sokkal kevesebb hiba fér bele, végig összpontosítani kell. Vétek 50%-os állapotban asztalhoz állni; amennyire rajtunk múlik, kipihenten kell várni a meccsnapot. 

Mindehhez még hozzá kell szoknunk, ahogy a maglódiak is hozzászoktak, és felhalmozott tapasztalatukat győzelemre tudták váltani.  Megérdemelten, sportszerű körülmények között.


Annyi talán mégis, máris igazolást nyert az első fordulóban, hogy az Albertirsai SE I. megérett az osztályváltásra. A nézőszám tekintetében például biztosan verjük az Extra Ligát is.

Szombaton sokan leszünk Ceglédbercelen is, ahol az ASE II. tagjaiért szoríthatunk a megye I/B-C-ben.
 


A megye I/A 1. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Maglódi TC II. 7:11


Részletes eredmények ITT.

A Maglódi TC beszámolója a Facebook-on.


A videókat az ellenfél bocsátotta a rendelkezésünkre. Köszönet érte Puskás János Mihálynak! 



Párosok




Egyéni mérkőzések, 1 . rész






Egyéni mérkőzések, 2. rész



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése