2020. szeptember 7., hétfő

Judit elhitte

Története első bajnoki találkozóját játszotta a Szabó Pál Ceglédberceli Diáksport Egyesület. Bár kitüntetésnek éreztük, hogy épp ellenünk, egészen pontosan az Albertirsai SE II. ellen debütáltak, a győzelmet nem engedtük át nekik.


A hazaiak megadták a módját az ünneplésnek: a mérkőzés előtt a helyi polgármester,  a helyszínt biztosító iskola képviselője, valamint az egyesület elnöke is köszöntötte a megjelenteket. 




Ünnep ide, ünnep oda, az ASE II. természetesen nem biodíszletnek érkezett az eseményre. Igyekeztünk megakadályozni, hogy teljes legyen a berceli öröm. Ez nem ment könnyen. Az ellenfél kettőzött erővel küzdött, ráadásul a gyors, ugyanakkor rendkívül könnyű labda kezelése az ismerős Tibhar asztalok ellenére is nagy kihívást jelentett mindenkinek. A nyesegetésen, hosszú pörgetésen kívül másra nem használható Joola Flash-változathoz nem is sikerült alkalmazkodni. 


Ceglédbercel


A házigazda legjobbja, Csekő Csaba is jószerével csak egy játékelemmel, a  kontraszervával egészítette ki ezt a szűkös repertoárt, de a kevésből gazdálkodva is behúzta az összes meccsét, beleértve a párost is. Szerencsére a többiek egyelőre nem nőttek fel hozzá, és a négy nagyjából egyforma tudású, stabil játékosból álló csapatunk (Czinege Lajos, Mári Menyhért, Singljár Mihály, Szelei Mihály) sorra hozta a 3:1-es köröket.



Albertirsai SE II.


A gárda önbizalma ettől függetlenül nincs az egekben. A mérkőzés után az egyik csapattag felesége, nevezzük Juditnak, simán elhitte, hogy kikaptunk az újonctól. Biztatásul meg is kérdezte: 

- Minek jártok annyit edzésre, ha úgyse  nyertek?

Azt inkább nem áruljuk el, kinek az asszonyáról van szó, mert senkit nem akarunk kellemetlen helyzetbe hozni. Legyen elég annyi, hogy van nálunk egy pingpongos, akinek a neve felbukkanhatna akár régebbi ornitológiai kiadványokban is... 

Mindenesetre úgy kell dolgozni ezentúl, hogy legalább otthon ne merüljenek fel kétségek. 


A megye I/B-c 1. fordulójában:

Szabó Pál Ceglédberceli Diáksport Egyesület - Albertirsai SE II. 5:13


Részletes eredmények ITT! (A szövetség oldalára nem egészen pontosan került fel az eredmény.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése