2020. szeptember 15., kedd

Megint a Cegléd...

Sorrendben negyedszer maradt alul ceglédi vetélytársával szemben az Albertirsai SE második csapata. Megint úgy, hogy volt esély a sokkal jobb eredményre.


Lassan mumusunkká lép elő a CVSE legalacsonyabb osztályban szereplő egysége. A kiváló nevelőegyesület itt versenyezteti haladó újoncait, és a gyerekek gyors, képzett pingpongja nem nagyon ízlik nekünk. 

Ráadásul ezúttal az életkor, stílus és sebesség tekintetében is a vendégekéhez hasonló paraméterekkel rendelkező Mári Menyhért sem volt csúcsformában. Nem tehet róla: az egy fenékkel több lovat esete igaz rá, és el kell ismerni, hogy jövője szempontjából a másik ló fontosabb. 

Persze ő is, a többiek is, küzdöttek, mint malac a jégen. Czinege Lajos, Gecser Zsolt és Szelei Mihály is két-két meccset.  Csakhát... Hat meccs dőlt el döntő szettben, ebből ötöt az ellenfél nyert meg. Ami nem véletlen, nem is érdemtelen, nem is vigasz. 

Igaz, vigasztalásra nincs is szükség. A szokásos oldott hangulatú találkozó volt, tartalmas este.

Hosszú este.

Az ASE II. megvárta a Dunakesziből diadalmasan hazatérő ASE I-et, hogy egy gyors beszámoló révén mindenki átélhesse a másik élményeit is. Mert itt valójában csak egy csapat van. És amíg így van, addig mellékes az eredmény.  

A történeti hűség kedvéért azért álljon itt az is.



Nincs még egy ilyen társaság


A megye I/B-C 2. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Ceglédi Vasutas SE IV. 6 : 12         


Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése