2021. szeptember 1., szerda

Ma folytatódik egy történet, amely tíz éve kezdődött

Egy teljes évnyi kényszerszünet után, nem épp a legkellemesebb vetélytárs otthonában kezdi meg ma a 2021-2022-es szezont második csapatunk a Pest megyei I/BC osztály déli csoportjában. 


A három csoportra osztott "megyekettő" 27 indulója közül a tradíciók és a nevek alapján is az Újhartyán VSE számít az egyik bajnokesélyesnek. Keretük tapasztalt, jó játékosokból áll, akik ellen nem sok sikerélményünk volt eddig. Reméljük, ezúttal másként lesz!  

Ebben bízik az újhartyáni klub korábbi játékosa, Nagy Ferenc is, és aki fiával, Andrással együtt most tért vissza első egyesületéhez, Albertirsára: "Mellettünk szólhat, hogy az elmúlt időszakban jobbak voltak az edzéslehetőségeink, mint a hartyániaknak. Emellett jól ismerjük az ellenfél erényeit is hibáit is, és ha az utóbbiakat ki tudjuk használni, talán lehet esélyünk. Sok múlik azon is, hogy milyen összeállításban szerepelnek majd a hazaiak, de az biztos, hogy nem mi vagyunk a favoritok."



Nagy Ferenc (jobbra) egy páros versenyen Mári Menyhért partnereként

Akárhogyan is alakul a mérkőzés, lesz okunk az ünneplésre: tíz évvel ezelőtt indult újra városunkban a versenyszerű asztalitenisz! Hosszú-hosszú kihagyás, több évtized után, 2011-ben állt asztalhoz újra irsai csapat - akkor még csak egy - a megyei bajnokságban. (A jeles évfordulóról rövidesen külön is megemlékezünk.) 



Pest megyei I/BC osztály, I. forduló:

Újhartyán VSE - Albertirsai SE II. 

Újhartyán, Zrínyi Miklós utca 1., 19 óra 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése