2019. január 1., kedd

Az év albertirsai asztaliteniszezői, 2018

Még karácsony előtt adták át a polgármesteri hivatalban az év legjobb albertirsai sportolóinak járó elismeréseket. Ezúttal két asztaliteniszező volt a díjazottak között.    



BURKA ZOLTÁN az Albertirsai SE második számú asztalitenisz-csapatának játékosa, koordinátora, vezetője. Ez a sokféle szerep bizonyítja a csapat és a sportág iránti elkötelezettségét. Csak néhány éve játszik, de megbízhatóságának, szorgalmának, humorának  és nyíltságának köszönhetően hamar nagyon fontos tagja lett a közösségnek. Nem mellékesen: az elmúlt szezon során aratott bajnoki győzelmeinek száma is megduplázódott az előző évihez képest.


Burka Zoltán és Ma Róbert 

Hasonló gondolatokat fogalmazhatunk meg a szakosztály idei másik díjazottjáról is. MA RÓBERT jó közösségi ember, aki, ha kell, egyedül is szorgalmasan edz, és bár nem túlságosan régóta asztaliteniszezik, máris az övé az egyik legerőteljesebb tenyeres pörgetés a városban. Természetesen rengeteg tanulnivaló vár még rá. Az például biztosan hasznára válik majd, ha végre szerephez jut a felnőtt bajnokságban. Erre akár már jövő tavasszal sor kerülhet. Addig is gyakorolnia kell, és növelnie az önbizalmát. Ez utóbbiban, reméljük, segíti a legutóbbi Pest megyei Diákolimpián egyéniben és csapatban szerzett két bronzérme, valamint ez az elismerés is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése