2019. január 2., szerda

Fogadjon örökbe egy versenyt!

Rendkívül nehéz év volt a 2018-as azok számára, akik az albertirsai asztalitenisz megmaradásáért küzdenek. 2019 még több kihívást tartogat a számunkra, azonban vannak céljaink, amelyeket szeretnénk megvalósítani.  



Szakosztályunk minden tavasszal felnőtt asztalitenisz-versenyt szervez. Ezt a hagyományt szeretnénk idén is folytatni, annál is inkább, mivel az egyesület 2019-ben ünnepli fennállása 100. évfordulóját.

2018-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Sportegyesületek Országos Szövetsége jóvoltából első alkalommal sikerült megteremtenünk annak feltételeit, hogy az albertirsai gyerekek hazai környezetben versenyezhessenek. Legutóbbi pályázatunk nem kapott támogatást, így nem csak a II. Kistérségi Utánpótlás Asztalitenisz-verseny, hanem az az egész utánpótlás szakág léte veszélybe került. (A honi sportfinanszírozás sajátosságai miatt az irsai gyerekpingpong eddig is jószerével csak a szakosztály tagjaira, valamint a ritka pályázati lehetőségekre számíthatott. Üdítő kivételt csak az Intermas Eastern Europe Kft. egyszeri adománya jelentett, amely annak idején mintegy három hónapra fedezte terembérleti  költségeinket. Egyébként 20 gyerek egy esztendei sportolása, heti kétszer két óra időtartam mellett nagyjából 400.000,-Ft-ba kerül nálunk. ) 


Tehát, ha teheti, fogadjon örökbe egy versenyt! Mi örömmel veszünk bármilyen szerény felajánlást, és minden költséggel elszámolunk! 





Az adományokat az Albertirsai SE OTP Banknál vezetett számlájára várjuk: 11742159-20023993. Közleményként kérjük megjelölni szakosztályunkat is! (Elegendő az "asztalitenisz" szó feltüntetése.)


Amennyiben kérdése van, felteheti e-mail-ben (irsapong@gmail.com) vagy a +36-20/560-5526-os telefonszámon.





    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése