2019. január 8., kedd

Hátrányból álltunk fel

Értékes döntetlent ért el első csapatunk a bajnoki címre is esélyes Csemő ellen a megye B 12. fordulójában.


A veretlen vendégcsapat egy helyen változott az őszi mérkőzésünkhöz (6:12) képest. Pintér Nándor ezúttal nem tarthatott a többiekkel, pótlására Tóth Zoltán érkezett, aki még jobb statisztikával rendelkezik, mint jó barátunk, Nándi. Ha már statisztika: a mérkőzésre nevezett negyedik számú csemői is jobban áll a mi második számú játékosunknál... 


Csemői Palotás SE I.


Sajnos nem csak az egyéni teljesítmény lista tanúskodott a vendégfölényről, hanem a két páros is. Tímár Gyula és Váradi Gyula az egymás gondolatát is ismerő veterán Erdey Pál - Varga Sándor kettőstől, Mári Sándor és Szász András Olgyay Györgytől és Tóth Zoltántól kapott ki (0.2).

Mári Sándor szépítése után, Szász András egyenlíthetett volna, ám döntő szettben alulmaradt a legutóbbi albertirsai városi bajnokság győztesével, Olgyay Györggyel szemben. Szintén 2:3 lett a nem túlságosan akciódús Váradi - Tóth párharc, míg a 90% körüli mérleggel rendelkező Varga  Sándor biztosan verte a mi Tímár Gyuszinkat (1:5).

Mielőtt gyorsan pont került volna a történet végére, a második körben nyertünk három meccset. Csak Váradi "Öszi" bukott, de Varga Sándor ellen ez megbocsátható, a többiek sima 3:2-es meccsekkel siettették a felzárkózást (4:6).               

Az újabb fordulóban Szász András nem bírt a hosszú  szemcsével operáló Tóthtal, viszont mindenki más győzött, és némi meglepetésre kiegyenlítettünk (7:7).

A befejezés teljesen nyílt volt, az utolsó négy párosítás egyike sem tűnt előre lefutottnak. Varga Sándor révén megint Csemő vezetett, de a Mári - Olgyay találkozó  a javunkra dőlt el. Váradi Gyula nyert Erdey Pállal szemben, azaz druszája már a győzelemért játszhatott. Sokáig reménykedtünk, mert közülünk Tímár Gyula támadott a leghatékonyabban a hosszúszemcsére, de talán nem volt elég türelmes, és végül veszített.

A csapat viszont, közös erővel, kiharcolta a döntetlent. Nem látványos meccsen, de erőn felül. 


Albertirsai SE I.



A megye B 12. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Csemői Palotás SE I. 9:9       


Részletes eredmények ITT!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése