2019. január 21., hétfő

Tanulságos vereség

A bajnokság egyik legerősebb alakulata ellen szakadt meg az ASE II. veretlenségi sorozata.


Akár rangadóként is gondolhattunk volna a  Dunaharaszti MTK IV. január 11-i vendégjátékára, hiszen mindkét csapat az 5. fordulóban kapott ki utoljára. A számunkra is ideális képre azonban két dolog is árnyékot vetett: az egyik, hogy nekünk az a fiaskó már az 5. volt a bajnokságban, a DMTK-nak viszont az egyetlen. A másik, hogy Harasztiban 16:2-re leléptek minket.

Növelte volna az esélyeinket, ha nem teljesen mihálytalan csapattal állunk ki, ám sajnos sem Szelei, sem Singljár nem volt megint. Hiányzó persze Jenei Gáboréknál is akadt, és aktuális negyedik emberüket el is kapta mindenki. (Ez sem ment egyszerűen, de ne vesszünk el a részletekben.)






Egyet-egyet nyert még a lassan a mezőnyhöz izmosodó két fiatal, Burka Zoltán és Mári Menyhért, a rutinosabb társak azonban ezúttal rossz napot fogtak ki. Gecser Zsolt és Kovács László sem bírt senkivel Takács Józsefen kívül - rendhagyó módon ezúttal a párost is elbukták -, így végül is az előre sejtett forgatókönyv valósult meg. 

Ami egyáltalán nem öröm. 

Viszont baráti légkörben, elég jó meccset játszottunk, és láttuk, mit kellene másként csinálnunk ahhoz, hogy legközelebb ne a vendégsiker legyen a papírforma. 






A megye C 12. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Dunaharaszti MTK IV. 6:12


Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése