2019. december 28., szombat

Megye C: célkeresztben a dobogó

Ünnepi hangulat, nagyszerű vendéglátás, remek mérkőzések: ilyen volt az ASE II. utolsó bajnokija 2019-ben.


Újabb előzésre, egyúttal a negyedik hely elérésére is volt esélye december 12-én, az "őszi" zárófordulóban második csapatunknak. Ez persze nem valódi tét: a hetedik ligáról  beszélünk, ahol leginkább az elfogyasztott kolbászos szendvicsek nehezednek plusz teherként a játékosokra.

Albertirsai részről ezt a terhet ezúttal a Burka Zoltán, Czinege Lajos, Singljár Mihály, Szelei Mihály négyesfogatnak kellett elviselnie. A házigazda százhalombattaiaknál (King-Pong SE II.) Szekér Anita szereplése számított újdonságnak, a többiekkel találkoztunk korábban is. 



Az Albertirsai SE II. Százhalombattán (balról): Burka, Szelei, Singljár, Czinege


Régi ismerős Bogád László és Hónig Róbert is, ennek ellenére legyőzték Burka - Singljár párosunkat. Ezt ellensúlyozta a Czinege - Szelei duó magabiztos győzelme (1:1).

Egyesben viszont senki sem hibázott az első körben. A gyorsan kialakult nagy különbség (5:1) még oldottabbá tette a találkozó légkörét, ami a játéknak is jót tett. Szép labdamenetek, ügyes megoldások tarkították a meccseket. A battaiak közül Szekér Anita és a hosszú szemcsés, tapasztalt Riesenberger Ernő a pontokat is szorgosan gyűjtögette, de a differencia így is fordulóról fordulóra nőtt a két gárda között. 8:2-re, majd 11:3-ra vezettünk, s csak a negyedik mérkőzések mérlege billent a hazaiak felé.   


A szezont rosszul kezdte az ASE II., de mostani kiváló sorozatával - négy győzelem egymás után - közel került a dobogóhoz is, ami nagyjából megfelel a gárda valódi képességeinek. 

Még előrébb lépni, akár egyetlen helyet is, nagy kihívásnak tűnik, de legalább adott a cél, amiért 2020-ban érdemes lesz küzdeni. 


A megye C 9. fordulójában:

King-Pong SE II.- Albertirsai SE II. 6:12


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése