2019. december 3., kedd

Tíz érem a körzeti és a megyei Diákolimpiáról

Véget értek a Pest megyei Diákolimpia küzdelmei. A körzeti selejtezőn és a döntőben is a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Általános Iskola (MNRKAI) diákjai képviselték városunkat.



A körzeti versenyre ezúttal Cegléden került sor november 14-én. Az V-VI. korcsoportban nem volt albertirsai, hiszen szakosztályunk középiskolásai szinte mindannyian budapesti intézményben folytatták tanulmányaikat. (A fővárosi döntőt december 7-én rendezik majd. A kerületi fordulóból több játékosunk jogot szerzett az indulásra, eredményeikről később számolunk be.)

Cegléden az igazolt versenyzők között - "A" kategória - az I-II. korcsoportban Mári Benedek 3. lett. A III-IV. korcsoportban szintén bronzérmet nyert Bisztran Zoltán, míg a betegen asztalhoz álló Tokai Zsombor ötödikként zárt.


Körzeti verseny, "A" kategória, I-II. korcsoport (balról):  Petrik Sebestyén (CVSE), Telek Kristóf (CVSE) és Mári Benedek


A "B" kategóriában, a legkisebbek mezőnyében Tornyossy Ádám, a III-IV. korcsoportos lányok között Benkó Martina, a fiúknál Huszár Ákos és Utasi Patrik végzett a harmadik helyen.


Körzeti verseny, "B" kategória, I-II. korcsoport (balról):  Nagy Olivér (Cegléd), Fekete Viktor (Cegléd) és
Tornyossy Ádám (MNRKAI)


Aranyérmet nyert, ezzel a megyei döntőbe jutott Nemes Dominik (III-IV. korcsoport), valamint a felsős lány (Benkó Martina, Herczeg Anna, Nagy Viktória) és fiú csapat (Huszár Ákos, Nemes Dominik, Utasi Patrik). Ők mindannyian nem igazoltként versenyeztek.


A körzeti verseny III-IV. korcsoportjának dobogósai, "B" kategória (balról):  Bene Dávid (Ladányi, Csemő),  Nemes Dominik, Utasi Patrik, Huszár Ákos (mindhárman MNRKAI)


Egy ezüstérmet a december 1-jén lebonyolított taksonyi megyei döntőben is szereztünk, mégpedig az említett lány csapat révén. A fiúk egyéniben és csapatban is holtversenyben hetedikek lettek.


A III-IV. korcsoportos lány csapatverseny megyei dobogósai. Balra az albertirsai kislányok 

   
Köszönet a nevezési és a szervezési feladatok lebonyolításáért az MNRKAI testnevelőjének, Nagy Lászlóné Marika néninek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése