2019. december 29., vasárnap

Szülinapi parti

December 15-én, egy gyáli bajnokival zárta az évet első csapatunk. A mérkőzés nagyjából a tervek szerint alakult, így az ASE I. a második helyen áll a szezon felénél.


Ezúttal öt fővel, ezúttal is késve, viszont két ünnepelttel a fedélzeten kelt útra a gárda. Plusz emberként, egy nappal 15. születésnapja előtt Mári Menyhért csatlakozhatott a szokásos négyeshez: a születésnapos Szász Andráshoz, valamint Mári Sándorhoz, Tímár Gyulához és Váradi Gyulához.



Közös a szenvedély


A felületes bemelegítésre építve nem lehettünk túlságosan magabiztosak. Gyuláink minimális különbséggel ki is kaptak a Horváth Ádám - Starostiák József párostól. Egy szetten át Szász András és Mári Sándor is csak az ultrakönnyű Butterfly labdát tesztelte, utána viszont simán nyertek Kelemen Ottóval és Tobak Botonddal szemben (1:1).

Egyesben stabil 3:1-es sorozatokkal gyorsan eljutottunk a 10. győzelemig. Két kör után, 7:3-as állásnál Mári Menyhért váltotta édesapját, Mári Sándort, de a tendencián ez sem változtatott. 10:4-re alakult az eredmény, és közelebb ennél nem is kerültek hozzánk a lelkesen küzdő gyáliak. Igaz, már távolabb se.

A hazaik közül egyedül Starostiák József tartotta velünk a lépést, aki három sikerével igazolta, hogy neki nem újdonság ebben az osztályban játszani. Tobak Botond és Kelemen Ottó egy-egy partit jegyzett, Horváth Ádám nyeretlen maradt. 

Nálunk Váradi Gyula és Mári Sándor nem veszített egyszer sem, de utóbbi, ahogy írtuk, csak két egyénit vállalt. Tímár Gyulának négyből három, Szász Andrásnak négyből kettő jött össze. Úgy látszik, legkevésbé az ünnepelteknek ment, mert a két jobb gyálit kifogó Mári Menyhért 2/0-ás mérleggel zárt. 

De a három ponthoz ennyi is elegendő volt, az ünnepléshez pedig még ennyi sem kellett volna. A célunkat elértük - a fél szezont tekintve túl is teljesítettük azzal, hogy feljutó helyen állunk -, és a születésnaposokat sem mulasztottuk el felköszönteni.



A megye B 11. fordulójában:

Prémium Gyáli ASE III. - Albertirsai SE I. 6:12


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése