2018. szeptember 7., péntek

Boldog új év?

A cikkben feltett kérdésre már most tudjuk a választ: igen. Aki pingpongozik, nem lehet boldogtalan. Mindazonáltal szombaton elkezdődik a 2018-2019-es szezon.



Megye B-s csapatunk - a szövetség felkérése nyomán - végül is jogot szerzett a megye A-s szereplésre, ám a játékostanács a másodosztály mellett döntött. Bár a változatlan összetételű keret átmenetileg megkapaszkodhatott volna a magasabb osztályban, azt be kell látni, hogy az ASE I. tudása nem üti meg az I/A szintjét. 

Kérdés, hogy a megyekettes játéktudás mire lesz elég a saját kategóriánkban. Diadalmenetre aligha számíthatunk: a két őrbottyáni, valamint a megerősödött csemői gárda erősnek tűnik, és kifejezetten gyenge ellenfél nincs a mezőnyben. Kiesési gondjaink várhatóan nem lesznek, de az érem bravúr lenne.

A megye C-ben kedvezőbb a helyzet, hiszen a déli csoport gyengült a bajnoki rendszer átszervezése, a tavalyi dobogósok feljutása nyomán. Viszont az ASE II. eddig ritkán tudott a legjobbjaival kiállni, és a jelek arra mutatnak, hogy ez ezúttal sem lesz másként. Burka Zoltánék így szintén a középmezőnyben köthetnek ki.

Hazai mérkőzéseinket csütörtökön 19 órától (megye B) és pénteken 18:30-as kezdettel (megye C) vívjuk az evangélikus iskola tornatermében. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!   

És ne feledjük, mezszponzorainknak kiváló és többnyire elég széles reklámfelületet tudunk biztosítani!


Az Albertirsai SE I. őszi mérkőzései:





Az Albertirsai SE II. őszi mérkőzései:



A változtatás jogát fenntartjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése