2018. szeptember 6., csütörtök

Ezüstérem és ötödik hely Szilágysomlyóról

Albertirsa testvérvárosa meghívására júliusban két játékosunk a Magura lábánál, Szilágysomlyón versenyezhetett. 



A városi küldöttségben Szász András szakosztályvezető és az utánpótlásért felelő Mári Sándor kapott helyet, így ők álltak asztalhoz a július 14-i somlyói sportnapon. (Az asztalitenisz mellett sakk, röplabda és kispályás labdarúgás szerepelt még a programban.)


Somlyói sportolók


A mindvégig sportszerű, jó hangulatú versenyt szokatlan rendszerben bonyolították le a szervezők. A két (7 illetve 6 fős) csoportból egyaránt hárman kerültek a középdöntőbe, ahol a továbbjutók újabb körmérkőzést vívtak - korábbi csoportellenfeleikkel. Innen az első két helyezett már hagyományos keresztbejátszást és helyosztókat követően döntött az érmekről.



Szász András fogadja a helyi polgármester gratulációját

A fináléba - egyaránt veretlenül - egy NB 1-ben szereplő nyírbátori fiatal és Mári Sándor jutott. A kupát végül előbbi, azaz Vígh Tamás nyerte, de az ezüstérem, valamint a Szász András által elért 5. hely szép eredmény. Mindketten sok energiát fektettek kilenc mérkőzésükbe, bár Albertirsa, az ASE és a szakosztály képviseletében ez teljesen természetes. 😇


Pillanatkép a döntőről (fotó: Szabó Ernő  Csaba) 


A lehetőségért és az élményért köszönettel tartozunk városunk önkormányzatának, valamint a figyelmes, barátságos és vendégszerető szilágysomlyóiaknak!   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése