2018. szeptember 4., kedd

Megye C: tavaszi egyenleg

Tavalyi debütálásához képest 5 helyet javított, még sem lehet maradéktalanul elégedett megye C-s csapatunk 2017-2018-as eredményével.



Második szezonjára stabil középcsapattá vált az ASE II., de az igaz, hogy az élmezőnyt , vagyis a feljutásra esélyes vetélytársakat nem tudta megszorítani. 

A három "nagy" (DMTK III., CSemő I., King-Pong I.) ellen tavasszal nyert összesen három játék azt mutatja, hogy ez az együttesünk, tudását tekintve, éppen olyan messze van a B osztálytól, mint a másik az A-tól.

Ettől még egyértelmű siker a 6. hely. Optimális kerettel kiállva rendre jött a győzelem a derékhadhoz tartozó ellenfelekkel szemben - nem számítva a CVSE fiataljaitól kapott fricskát.

Nagy kár, hogy oly sokszor voltunk távol az optimumtól; így úszott el  Délegyházán és és a hazai környezetben vívott Telki elleni meccs, meg a még előkelőbb helyezés, hiszen az 5. Tápióságot oda-vissza verte az ASE II.


A Tápiógyörgye III. ellen győztes ASE II.



Azonban annak is van előnye, ha a rutinosabb játékosoknak más elfoglaltságuk akad a meccsnapokon. Távollétükben lehetőséget kaphatnak a fiatalabb, tapasztalatlanabb versenyzők, ez pedig, hosszú távon, nyilvánvalóan csak előnyökkel jár. Beszédes adat: Burka Zoltán és Mári Menyhért is 18-20%-ot javított előző évi teljesítményén.


Ez a megejtően fiatal albertirsai csapat fogadta tavasszal a bajnoki ezüstérmes csemőiket


Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem örülünk az idősebbeknek. Sőt! A megye C legeredményesebb albertirsai pingpongosa Singljár Mihály lett. (80% feletti teljesítménye az egész mezőnyt figyelembe véve a 9. helyre volt elég.) Ebben a kimutatásban Gecser Zsolt 20., Szelei Mihály 33., Kovács László 35., Menyhért 38., Zoli 44. lett.  


A bajnokság végeredménye:






Az Albertirsai SE II. bajnoki eredményei ITT érhetőek el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése