2018. szeptember 20., csütörtök

Megye C: csak jobb jöhet

Bő, tíz főt meghaladó játékoskerete ellenére három játékossal állt ki a bajnokság első fordulójában az Albertirsai SE II.



Az ASE II. Dunaharasztiban kezdett. A helyiek negyedik csapatának összetételét előzetesen nem ismertük, de úgy véltük, Gecser Zsolttal, Kovács Lászlóval és Singljár Mihállyal idegenben is nyerhetünk.

Nos, mások mellett, ők sem álltak rendelkezésre szeptember 9-én. Végül a Burka Zoltán, Mári Menyhért, Szelei Mihály trió kelt útra, azaz 0:5-ről kezdtük a mérkőzést, ami ilyenformán nem sok jót ígért.


Szelei Mihály (balra), Burka Zolán, Mári Menyhért

A felzárkózást a két felnőtt, Burka Zoli és Szelei Misi kísérelte meg legelébb. Volt is esélyük a fiatal Kovács Marcell és a rutinos Jenei Gábor pár ellen, de talán nem voltak elég türelmesek, s kikaptak.  

Zolin végig érződött, hogy bosszantja a létszámhátrány; nem tudott meccset nyerni. Két soványka győzelmünket Szelei Misi és Mári Menyhért kaparta össze. Mindketten a DMTK utánpótláskorú versenyzőjét, Kovács Marcellt verték döntő szettben.

Egyetlen vigaszunk, hogy rosszabb már nem lehet. Legfeljebb, ha ki sem áll a csapat. Erre azonban nem kerülhet sor, mert tényleg vannak elegen, akik szeretnének játszani. Őket kell egy naptár segítségével, valószínűleg hosszan előre tervezve, helyzetbe hozni, megszervezni.



DMTK IV. (balról): Újvári István, Jenei Gábor, Kovács Marcell, Barbulszki Borisz


A harasztiaknak gratulálunk; megkülönböztetett tisztelettel a 63 évesen debütáló Barbulszki Borisznak! (Azért Gabi bácsi, akit szeretettel ölelnek az irsai pingpongosok, Őt is elküldheti ziziért...)

A képeket Török Zoltán készítette. A DMTK Facebook-oldaláról mentettük mindet.



A megye C 1. fordulójában:

Dunaharaszti MTK IV. - Albertirsai SE II. 16:2

Részletes eredmények ITT.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése