2019. szeptember 4., szerda

A dolgok közepébe vágva

Az Albertirsai SE I. csütörtökön, az Albertirsai SE II. szombaton kezdi meg szereplését a 2019-2020-as Pest megyei asztalitenisz-csapatbajnokságban. A két mérkőzés között, azaz pénteken, a városnap apropóján, versenyt rendezünk. 



A sűrű első heti program nyitányaként az egyik újoncot fogadjuk a megye B-ben. A maglódiak a harmadosztály északi csoportjának ezüstérmeseiként jutottak fel az elmúlt szezon végén. Nem tudjuk pontosan, idén  kik alkotják a keretüket, de az biztos, hogy legtöbb játékosuk már korábban is szerepelt (legalább) a megyekettőben. (Talán jön Nagy Feri is, aki egykor a mi játékosunk volt.) Egyszóval nem lesz ez sétagalopp, de ebben a homogén mezőnyben a hazai találkozókat lehetőleg hozni kell!

Az ASE II. az előző idényben mindkétszer fölényes győzelmet aratott a TASK III. felett, és szombaton is esélyesként utazik Tápiógyörgyére. Kérdés persze, hogy a péntek esti verseny  mennyit vesz majd ki a fiúkból...

Mert péntek este nemzetközi versenyt rendezünk az evangélikus iskola tornatermében! 

Valójában három asztaliteniszező érkezik Szilágysomlyóról, így viszonozva korábbi partiumi látogatásunkat. A többi vendég tápiósági és berceli barátaink közül kerül ki. A verseny megrendezését Albertirsa Város Önkormányzata támogatja, az esemény az egyesület 100. születésnapjához kapcsolódik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése