2019. szeptember 23., hétfő

Megye B: értékes győzelem vendégként

Három forduló után is őrzi veretlenségét az Albertirsai SE a megyei bajnokság I/B osztályában.



Első két mérkőzését megnyerte az Őrbottyán III., ami elegendő okot szolgáltatott az óvatosságra. Szoros küzdelemre, motivált ellenfélre készültünk, és ennek megfelelő összpontosítás jellemezte a játékunkat is.


Őrbottyáni Csapatok SE III.


Az idényben először mindkét párost megnyertük, és az így kialakult különbség elég sokáig megmaradt a két csapat között. Mári Sándor és Váradi Gyula 2/2-es mérleggel kezdett, Szász András és Tímár Gyula viszont eleinte nem tudott partit fogni. 7:5-ös vezetésünk után is volt néhány párosítás, aminek a kimenetele legalábbis kérdésesnek tűnt, de a találkozónak ebben a szakaszában már minden összejött. 

Váradi Öszi nagy győzelemmel kezdett, 0:2-ről fordított a hosszabb kihagyást követően visszatérő, nagyon jó Madarász Tibor ellen, és ez végig meghatározta a teljesítményét. Nem is talált legyőzőre ezen a napon. Szász András nem zuhant össze két elbukott döntő játszma után, harmadik és negyedik ellenfelét sikerült is felülmúlnia. Mári Sándor kevés élvezetet nyújtó, jéghideg pingponggal - mellesleg négy darab 3:0-val - teljesítette küldetését. Tímár Gyula a végén lendült bele, akkor azonban az egyik legerősebb bottyánit verte meg 3:1-re.




Éppen ez lett a 10. győzelmünk, ami biztossá tette a három pont megszerzését, meg azt, hogy Gyuszinak kötélből vannak az idegei: a legutóbbi fordulóban 8:9-nél állt oda, és egalizálta a veszni látszó meccset.


A párharc tehát a vártnál fölényesebb albertirsai sikerrel zárult. Jól játszottunk, de nem valószínű, hogy minden alkalommal ekkora különbség alakul majd ki a két gárda között. A megye kettőben ez a kiegyensúlyozott kerettel rendelkező Őrbottyán feltétlenül a  képzettebb, jobb csapatok közé tartozik. 

Legyőzésük, főleg idegenben, értékes eredmény. 


Nekünk állt a zászló. Váradi Gyula 10 pontos gyakorlata
a mérkőzés után

A megye B 3. fordulójában: 

Őrbottyáni Csapatok SE III. - Albertirsai SE I. 5:13

Részletes eredmények ITT!



Zászló light (Szász András)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése